Allsvensk upptaksträff

I samband med helgens finalspel av allsvenska supercupen hölls också traditionsenligt allsvenska upptaksträffen i år i Scandic Winn i centrala Karlstad. 

En mycket trevlig tillställning. 13 av våra 16 allsvenska lag hade representant på plats och när samtliga hade lagt sina tips om seriesegrare så visade det sig att hela 12 håller förra säsongens elitserielag klassiska Örebro SK som seriefavorit. IFK Rättvik fick också ett tips.

Gripen BK vann allsvenskan 2021/22 och spelar i elitserien denna säsong. UNIK degraderades från allsvenskan till division ett och nya till denna säsong i Bandyallsvenskan är förutom Örebro även IK Tellus och IFK Rättvik från elitserien.

Från division ett välkomnar vi Borlänge Bandy och Surte BK. Förhandstipsen vittnar om att alla förväntar sig en ny mycket jämn och spännande säsong.

På torsdag så inleds äntligen Bandyallsvenskan 2022/23 då TB/Västerås som förövrigt tog sig till allsvenska supercupens finalspel i helgen tar emot Falu BS, hemma i Västerås.

Sedan har vi ett flertal högintressanta allsvenska fighter till helgen som vi naturligtvis följer med mycket stort intresse och kommer att hårdbevaka.

Foto: Anders Andersson

Följ oss i våra sociala kanaler

Twitter
Instagram
Facebook