Intensiv dubbelomgång

Efter en intensiv premiärhelg i Bandyallsvenskan förra veckoslutet väntar nu en mycket häftig dubbelomgång

Bland annat får vi åter stifta bekantskap med Jönköping som är tillbaka i profiltyngda arbetarserien efter tre år. Hemma på Råslätt väntar Falu BS och IFK Rättvik. Vilka fighter det blir! Såväl Falu BS som IFK Rättvik ståtar på full pott och lever så här långt upp till allas höga förväntningar Såklart stentuff uppgift för Jönköping, men oerhört inspirerande samtidigt för Tobias Asplunds mannar.

Klassiska Smålandslaget Nässjö IF som i dagarna fyllde 121 år som förening (bandyn startade 1907) gör också en för oss bandyvänner efterlängtad premiär. Samma motstånd som för Jönköping. IFK Rättvik och på söndagen Falu BS.

Det tredje obesegrade laget så här långt i Bandyallsvenskans haltande serie är Örebro Bandy. Ett ÖSK, anförda av de finska lejonen Saku Hämäläinen och Nico Nevalainen hade en strålande premiärhelg med dubbla vinster. Bland annat vann laget klart borta mot Ljusdal där de avgjorde matchen första 20 minuterna med att gå fram till 4-0 ledning. Nu väntar första hemmamatchen. För motståndet står UNIK som charmat oss på försäsongen med bra bandy och som nu premiärspelar, tog sig bland annat till finalspel i Allsvenska Supercupen. Starkt!

90-talets stora giganter i svensk bandy, Boltic, tar emot Kalix i en annan intressant och oviss batalj. Premiär för båda lagen, liksom för IFK Kungälv som i sin tur tar emot Västanfors och Ljusdal.

Utöver det flera andra heta fighter i helgen. Som ni hör har vi två helhäftiga matchdagar framför oss. Vi kommer såklart att noga följa, rapportera och bevaka samtliga matcher på våra sociala medier. Fortsätt att följa underbara Bandyallsvenskan, vår profilstarka favoritserie.