Bäddat för dramatik när Allsvenska Supercupen avgörs

Nu ska det avgöras vilket lag som tar hem den åtråvärda cuptiteln när Allsvenska Supercupen avgörs.

Stor Bandyfest i Katrineholm där två semifinaler spelas på lördagen. Först ut är Linus Doktares Katrineholm som möter Johan Esplunds Gripen Trollhättan i Kronfågel Arena.

Därefter får vi bevittna fjolårsvinnarna Åby/Tjureda som vann sydvästra kvalgruppen och som sett riktigt bra ut på försäsongen. De möter klassiska Ljusdals BK som vann sin kvalgrupp, den norra före Falu BS och Västanfors, och som spås tillhöra den absoluta toppen av Bandyallsvenskan i vinter under ledning av Mischas Svechnikov och Björn “Böna” Eriksson. Ett ungt och mycket intressant lag.  Upplagt för häftiga semifinaler med andra ord.

Utöver fin bandyunderhållning där jakten på Allsvenska Cuptiteln står på spel så har vi även Upptaktsträffen att se fram mot och som hålls på lördagskvällen 17.30. Samtliga tränare i våra allsvenska föreningar medverkar i intervjuer och som berättar om förutsättningarna inför nästa veckas heta seriepremiär (30/10). En riktig höjdare då är bland annat Boltic som tar emot Falu BS i helt nya fräscha toppmoderna arenan i Karlstad.

Missa inte att samtliga fighter i helgens cupfest samt Allsvenska Upptaktsträffen sänds på Bandyplay

 

Supercupen Lördag
11.30 – Semifinal Katrineholm-Gripen Trollhättan
14.00 – Semifinal Åby/Tjureda-Ljusdals BK.

17.30 – Allsvensk Upptaksträff med tränarintervjuer

Supercupen Söndag
11.00 – Bronsmatch
14.30 – Final

 

Följ oss i våra sociala kanaler

Twitter
Instagram
Facebook